xtremefps.ro articol,comunicat de presa HONOR prezintă HONOR Magic4 Lite, primul telefon cu tehnologie de încărcare rapidă SuperCharge

HONOR prezintă HONOR Magic4 Lite, primul telefon cu tehnologie de încărcare rapidă SuperCharge

  • Magic4 Lite inițiază funcția HONOR SuperCharge de 66W, ce asigură încărcarea bateriei de la 0 la 81% în doar 30 minute
  • Ecranul HONOR FullView de 6,81 inchi oferă o experiență de vizionare și gaming imersivă
  • Funcțiile Dual View Recording și Micro Movie Mode, soluții ideale de înregistrare și editare video pentru creatorii de conținut
  • Rame super înguste, cu 40% mai înguste decât majoritatea smartphone-urilor din aceeași categorie

 

București, 19 mai 2022 – HONOR continuă prezentarea portofoliului local prin anunțarea noului smartphone HONOR Magic4 Lite, parte din seria emblematică HONOR Magic4. Modelul HONOR Magic4 Lite impresionează prin tehnologia inovatoare SuperCharge de 66W, care permite încărcarea bateriei de la 0 la 50% în doar 15 minute și până la 81% în 30 de minute. Dispozitivul oferă posibilități nelimitate creatorilor de conținut români, fiind unul dintre primele smartphone-uri din industrie dotate cu procesorul Snapdragon 695 5G.

 HONOR Magic4 Lite_1

„Pregătit cu sisteme software și hardware excepționale, HONOR Magic4 Lite promite o experiență de top pentru generația tânără interesată de experiențe vizuale imersive”, a declarat George Zhao, CEO al companiei HONOR Device Co, Ltd. „Prin soluțiile tehnologice inovatoare, ecranul captivant HONOR FullView și încărcarea HONOR SuperCharge de 66W, HONOR Magic4 Lite oferă o experiență de utilizare a smartphone-ului extraordinară pentru utilizatorii din România”.

Productivitate întreaga zi oferită de bateria durabilă și încărcătorul SuperCharge HONOR de 66W

 HONOR Magic4 Lite_2

HONOR Magic4 Lite, echipat cu baterie de 4800 mAh , oferă până la 16.8 ore de explorare a platformelor de socializare, 12.8 ore de utilizare a aplicațiilor video sau 25.6 ore de apeluri audio, toate cu o singură încărcare, devenind dispozitivul perfect pentru cei care au nevoie de o performanță îmbunătățită a bateriei pentru a-și duce ziua la bun sfârșit.

HONOR își propune să aducă tehnologiile sale puternice mai aproape de toți utilizatorii români de smartphone-uri, iar seria Magic4 reprezintă întruchiparea acestei dorințe. HONOR Magic4 Lite utilizează tehnologia inovatoare de încărcare cu fir HONOR SuperCharge de 66W, alimentând dispozitivul de la zero la 50% în doar 15 minute și de la zero până la 81% în doar 30 minute. Astfel, utilizatorii HONOR își vor putea alimenta rapid dispozitivele și se vor putea bucura de divertisment nelimitat chiar și în timpul deplasărilor.

Design compact cu rame de top super înguste

 

HONOR Magic4 Lite a fost proiectat pentru a avea o structură compactă cu rame super înguste, o grosime de numai 8,05 mm și o greutate de doar 189g, devenind un dispozitiv subțire, ușor, portabil, care poate încăpea cu ușurință în buzunare înguste sau genți de mici dimensiuni.

Noul HONOR Magic4 Lite a fost proiectat cu rame super înguste de 1,05 mm, fiind cu 40% mai înguste decât majoritatea smartphone-urilor din aceeași categorie. Astfel, dispozitivul oferă un raport ecran-corp excepțional de 94% și o experiență de divertisment imersivă.

 

Ecranul HONOR FullView de 6,81 inchi este partnenerul ideal pentru vizionarea filmelor și gaming

 

Modelul HONOR Magic4 Lite este dotat cu un ecran HONOR FullView de 6,81 inchi, care afișează 16,7 milioane de culori, oferind utilizatorilor o experiență realistă de vizionare. Așadar, HONOR Magic4 Lite devine partenerul ideal pentru vizionarea filmelor, derularea fotografiilor din galerie sau pentru jocurile pe telefon împărtășite cu prietenii.

Cu performanțe îmbunătățite și o experiență mai cursivă de derulare, HONOR Magic4 Lite 5G permite o rată de reîmprospătare a ecranului de 120 Hz, care oferă o experiență de vizionare și gaming extrem de imersivă.

Productivitate maximă cu tehnologia 5G prin procesorul Qualcomm® Snapdragon® 695 5G


HONOR Magic4 Lite 5G este unul dintre primele smartphone-uri din industrie echipate cu Snapdragon® 695 5G, un procesor avansat de 6 nuclee susținut de GPU Qualcomm® Adreno™ și de procesorul Qualcomm® Kryo™ 660. Prin intermediul acestor caracteristici de top, HONOR Magic4 Lite duce tehnologia 5G la nivel global, promovând productivitatea și jocurile captivante.

Cel mai nou smartphone HONOR este echipat cu HONOR RAM Turbo (8GB+2GB), o tehnologie HONOR care convertește o parte din memoria flash în RAM, ceea ce înseamnă că un spațiu de 8GB RAM poate fi extins la 10GB RAM. Această tehnologie este posibilă prin comprimarea aplicațiilor și proceselor ce rulează pe fundal atunci când utilizatorii schimbă aplicația folosită, asigurându-se că aceștia pot prelua un apel video, pot scrie un mesaj, în timp ce aplicațiile rulează în continuare pe fundal.

Cameră triplă pentru capacități excepționale de fotografiere și filmare video

Inspirându-se din seria HONOR Magic, HONOR Magic4 Lite are un design al camerei simetric unic, evocând un sentiment de echilibru și armonie. HONOR Magic4 Lite 5G se mândrește cu o cameră triplă puternică de 48 MP, care conține o cameră Bokeh Sensing de 2 M și o cameră Macro Sensing de 2 M cu bliț LED, care, împreună, le permit utilizatorilor surprinderea imaginilor uimitoare.

Funcția Dual View Recording, ideală pentru tinerii creatori de conținut

HONOR Magic4 Lite poate realiza înregistrări video 1080P, cu o rezoluție de 1920*1080 pixeli. De asemenea, noul telefon dispune de funcția Dual View Recording, care permite utilizatorilor să înregistreze simultan două perspective diferite folosind atât camera frontală, cât și camera principală din spate. Ideal pentru creatorii de conținut începători, Micro Movie Mode oferă o soluție de editare simplă și fără întreruperi, care îmbină automat filmările video, fără a fi necesară utilizarea aplicațiilor terțe.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați magazinul online HONOR pe www.hihonor.com/ro .

Despre HONOR

Înființată în 2013, compania HONOR este un furnizor lider global de dispozitive inteligente. Ne angajăm să devenim un brand de tehnologie emblematic la nivel mondial și să oferim o viață inteligentă în toate scenariile și toate canalele, pentru toți oamenii. Având un accent strategic pe inovație, calitate și servicii, HONOR se dedică dezvoltării tehnologiei care dă putere oamenilor din întreaga lume să se autodepășească prin capacitățile sale de cercetare și dezvoltare, precum și prin tehnologia de perspectivă, creând o nouă lume inteligentă pentru toți, cu portofoliul său de produse inovatoare.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați HONOR pe www.hihonor.com/ro .

https://community.hihonor.com/ 

https://www.facebook.com/honorglobal/ 

https://twitter.com/Honorglobal 

https://www.instagram.com/honorglobal/ 

https://www.youtube.com/c/HonorOfficial 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *