xtremefps.ro articol,comunicat de presa Philips Hue combină designul, flexibilitatea și controlul cu noi lumini și accesorii

Philips Hue combină designul, flexibilitatea și controlul cu noi lumini și accesorii

  • Proiectați iluminatul inteligent al locuinței dumneavoastră prin flexibilitate, folosind spoturile Philips Hue Perifo și gama sa de lumini colorate.
  • Puteți avea lumină inteligentă atât în interior, cât și în exteriorul casei cu noua veioză portabilă Philips Hue Go.
  • Bucurați-vă de începutul perfect al zilei cu noul efect pentru trezire vibrant Sunrise, acompaniamentul ideal cu luminozitate reglabilă Philips Hue Signe în culoare de stejar.
  • Preluați controlul total asupra luminilor dumneavoastră inteligente, setați scene de lumină printr-un singur buton și rotiți cadranul pentru a obține o atenuare intuitivă cu noul întrerupător Philips Hue Tap.

București, România – Signify (Euronext: LIGHT), lider mondial în domeniul iluminatului, prezintă o nouă gamă de produse de iluminat inteligent Philips Hue, care oferă și mai multă flexibilitate, control și opțiuni de design pentru locuință. Noile lansări de produse includ două premiere interesante pentru Philips Hue – primul spot de lumină complet personalizat, cu propria gamă de lumini, și prima veioză portabilă, reîncărcabilă, concepută pentru utilizare în interior și exterior. Un nou întrerupător inteligent, în culorile elegante de alb sau negru, care aduce pentru prima dată reglarea intuitivă a intensității luminoase prin rotirea cadranului întrerupătorului. Acesta include, de asemenea, posibilitatea de a seta scene de lumină și de a atribui încăperi prin cele patru butoane. Cu gândul la bunăstarea zilnică, o nouă automatizare „Wake up” din aplicația Philips Hue aduce un efect personalizat și natural al răsăritului de soare în dormitorul dumneavoastră. Automatizarea este concepută pentru a le oferi utilizatorilor senzația de a se trezi în aer liber, sub un cer senin de dimineață. Ea este completată de o nouă lampă reglabilă, concepută pentru noptieră.

Philips Hue Tap dial switch - lifestyle_640x631

Proiectați și personalizați iluminatul inteligent într-un mod unic

Deveniți designerul personal prin iluminat în casa dumneavoastră cu sistemul de spoturi de lumină  Philips Hue Perifo. Perifo este o nouă gamă de la Philips Hue care este alcătuită din șine individuale care se potrivesc între ele pentru a forma o bandă complet personalizabilă.  Dumneavoastră alegeți dispunerea și lungimea șinei și ce lumini să includeți pentru a avea controlul total asupra modului în care vă iluminați casa. Șina poate fi fixată pe perete sau pe tavan și conectată la o priză standard sau la firele existente cu ajutorul unității de alimentare incluse. Apoi începe adevărata distracție, pe măsură ce faceți click pe luminile inteligente alese de dumneavoastră și le poziționați exact cum doriți. Puteți combina spoturile, pandantivele, barele de lumină și tuburile de lumină la alegere într-o singură șină Perifo pentru a crea o atmosferă potrivită pentru orice ocazie, construind în același timp un element de design unic.

Philips Hue Sunrise feature_640x426

Rămânând la capitolul flexibilitate și design, acum puteți lua lumina inteligentă cu dumneavoastră din camera de zi la masa de pe terasă sau oriunde în interiorul și exteriorul casei dumneavoastră cu noua veioză portabilă Philips Hue Go. Veioza portabilă este proiectată pentru utilizare atât în interior, cât și în exterior și este prevăzută cu un mâner din silicon, ceea ce o face ușor de transportat oriunde aveți nevoie de lumină. Veioza portabilă Hue Go oferă până la 48 de ore de autonomie și se reîncarcă ușor cu ajutorul bazei de încărcare incluse. Fie că citiți în pat sau luați cina pe terasă, butonul lămpii vă permite să parcurgeți scenele de lumină presetate pentru a crea atmosfera potrivită.

Iluminatul inteligent din baie este actualizat cu stil și eleganță cu noua gamă de baie Philips Hue Xamento blackSpotul încastrat Philips Hue Xamento de culoare neagră aduce un design subtil și contemporan în baie, oferind în același timp până la 350 de lumeni în milioane de culori de lumină inteligentă reglabilă exact acolo unde aveți nevoie. Spotul încastrat Xamento de culoare neagră este disponibil ca pachet unic sau pachet de 3. Plafoniera Philips Hue Xamento M de culoare neagră reprezintă o piesă centrală decorativă în baie, umplând în același timp spațiul cu o lumină subtilă și difuză datorită designului său unic. Și în timp ce este capabil să vă umple baia cu 2350 de lumeni în milioane de culori, poate fi, de asemenea, redus la un nivel scăzut pentru a crea o ambianță relaxantă perfectă. Gama de baie de culoare neagră Xamento este special concepută pentru a fi instalată și utilizată cu ușurință în locuri umede.

 Philips Hue Go portable table lamp - lifestyle_640x426

Noul stil de trezire Sunrise îmbunătățește starea de spirit zilnică

Lumina inteligentă continuă să îmbunătățească starea de bine acasă și să ajute la rutina zilnică cu noul stil de trezire Sunrise. Noul efect Sunrise, cu tranziția sa bogată și colorată prin lumină albastră spre o lumină portocalie blândă, imită soarele care apare la răsărit – oferindu-vă un semnal de trezire relaxant dimineața sau în orice moment al zilei. Stilul de trezire Sunrise poate fi găsit în aplicația Philips Hue, în secțiunea Wake up Automations (Automatizări de trezire) pentru utilizatorii Hue Bridge și în aplicația Routines (Rutină) pentru utilizatorii Bluetooth. Stilul de trezire poate fi personalizat în funcție de durată și de momentul zilei. Utilizatorii stilului de trezire existent – numit acum Fade to Bright – își pot îmbunătăți experiența de trezire prin simpla selectare a opțiunii Sunrise din ecranul de editare al Automatizării.

Philips Hue Go portable table lamp - product_640x640

Stilul de trezire Sunrise este optimizat pentru toate lămpile cu reglaj și va fi lansat împreună cu noua lampă reglabilă Philips Hue Signe în culoarea stejarului. Lampa Signe reglabilă în culoarea stejarului, cu profilul său subțire și cu o bază în tonuri de lemn natural, este concepută să fie atât o piesă de referință, cât și un accent subtil pentru dormitor. Este disponibilă atât ca veioză, cât și ca lampadar.

Setați și reglați scenele de lumină instantaneu și fără efort

În cele din urmă, Philips Hue introduce un nou accesoriu inteligent, înrerupătorul Philips Hue Tap, care oferă utilizatorilor un control și mai personalizat al luminilor inteligente din casă. Întrerupătorul cu cadran Tap are patru butoane, iar fiecare buton poate fi setat pentru a controla luminile inteligente din până la trei camere sau zone separate din casă. Atingeți un buton pentru a alege sau ajusta instantaneu orice scenă de lumină. Cadranul Tap vine, de asemenea, cu un control intuitiv al atenuării – cu cât rotiți mai repede sau mai încet cadența cadranului, cu atât mai repede sau mai încet luminile inteligente se atenuează sau se aprind mai mult. Întrerupătorul are, de asemenea, un design elegant, mat, în alb sau negru, ceea ce îl face să se potrivească cu decorul din orice colț al casei. De asemenea, poate fi folosit ca o telecomandă sau chiar montat magnetic pe orice suprafață metalică.

Experimentați Philips Hue – virtual!

Utilizatorii potențiali și cei existenți ai Philips Hue pot acum să exploreze întreaga suită de caracteristici pe care Hue le oferă în aplicația Philips Hue – perfectă pentru cei care intenționează să înceapă călătoria lor în domeniul iluminatului inteligent.

Noul mod Demo poate fi găsit în secțiunea Explore a aplicației și oferă o serie de experiențe virtuale care demonstrează modul în care iluminatul inteligent Philips Hue poate transforma casa și îmbunătăți rutina zilnică. Demo-urile explorează temele ambianță, divertisment și sentimentul de siguranță, cu o secțiune specială dedicată accesoriilor Hue. Demonstrațiile vor continua să fie actualizate și îmbogățite în aplicație cu noi teme, ajutându-i pe viitorii utilizatori să vizualizeze experiența Hue.

Urmăriți o înregistrare a evenimentului Digital Media Philips Hue  

Utilizând următorul link, puteți viziona o înregistrare a evenimentului Digital Media Philips Hue, pentru a vedea demonstrațiile noilor produse: https://www.philips-hue.com/newlaunches

“La Philips Hue, considerăm că personalizarea și controlul fără efort al luminilor noastre inteligente sunt esențial pentru a crea o experiență plăcută și personalizată de iluminat inteligent oriunde în casă. Cu noua noastră gamă de produse, le oferim clienților noștri opțiuni de iluminat inteligent și flexibil, fie că este vorba de crearea unei ambianțe potrivite în rutina zilnică sau de adăugarea unei note de eleganță a designului în interiorul sau exteriorul casei dumneavoastră”, a declarat Jasper Vervoort, Business Leader Philips Hue în cadrul Signify.

Pentru mai multe informații despre Philips Hue, vă rugăm să vizitați www.philips-hue.com.

Despre Philips Hue

Philips Hue este lider mondial în iluminatul inteligent. Cu ajutorul gamei variate de becuri LED, corpuri de iluminat, lămpi, sensori și întrerupătoare inteligente, Philips Hue aduce iluminatul inteligent în locuințele tuturor. Sistemul de iluminat inteligent permite redarea stării de spirit prin culori deosebite și scene luminoase, setarea alarmelor și automatizarea dispozitivelor pentru a spori nivelul de siguranță în spațiile înconjurătoare, utilizarea luminii potrivite în activitățile de zi cu zi și contribuie la simplificarea vieții.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa www.philips-hue.com/ro-ro. Urmăriți paginile de pe platformele de socializare pentru a fi la curent cu noutățile: FacebookInstagramTwitterYouTubePinterest.

Despre Signify

Signify (Euronext: LIGHT) este lider global în domeniul iluminatului pentru piața profesională și de consum, care utilizează Internetul Lucrurilor. Produsele noastre marca Philips, sistemele de iluminat conectat Interact și serviciile de date aduc valoare business și transformă viețile oamenilor în case, clădiri de birouri și spații publice. Cu vânzări de peste 6.9 miliarde de EURO în 2021, avem o echipă de aproximativ 37,000 de angajați în peste 70 de țări. Exploatăm potențialul extraordinar al luminii pentru a îmbunătăți viețile oamenilor. În 2020, compania a atins neutralitatea emisiilor de carbon, a fost inclusă în Indicele de Sustenabilitate Dow Jones pentru al patrulea an consecutive și a fost desemnată Liderul Industriei în 20172018 și 2019. Știri despre Signify se regăsesc în NewsroomTwitterLinkedIn și Instagram. Informații pentru investitori pot fi găsite pe pagina Investor Relations.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *