xtremefps.ro articol,comunicat de presa Memoriile Kingston Technology Server Premier DDR5 4800MT/s au fost validate pentru utilizarea cu procesorul scalabil Intel Xeon de a patra generație

Memoriile Kingston Technology Server Premier DDR5 4800MT/s au fost validate pentru utilizarea cu procesorul scalabil Intel Xeon de a patra generație

București, România – 25 ianuarie 2023 – Kingston Technology Europe Co LLP, filială a Kingston Technology Company, Inc., lider mondial în produse de memorie și soluții tehnologice, a anunțat astăzi că modulele DIMM Server Premier DDR5 4800MT/s de 64 GB, 32 GB și 16 GB au fost validate pentru procesoarele scalabile Intel® Xeon® a patra generaţie (cunoscute în trecut ca Sapphire Rapids).

De peste 35 de ani, Kingston este brand-ul de memorii în care au încredere producătorii de top din domeniul servere-lor, precum şi cele mai mari centre de date din lume. Server Premier este soluția Kingston în materie de memorie la standard industrial,  vândută conform specificațiilor pentru utilizare în servere white-box. De asemenea, ea este validată şi certificată de cei mai importanți producători de plăci de bază și/sau sisteme. Dispunând de un locked BOM (Bill of Materials) – o listă blocată de componente – pentru a oferi o marcă consecventă și o revizuire clară a componentelor primare (inclusiv DRAM, regiștri, PMIC, hub SPD, senzori termici și PCB), toate soluțiile de memorie pentru server oferite de Kingston sunt testate 100% și sunt supuse unui proces de control riguros, conceput pentru a detecta defecțiunile timpurii încă din fabrică.

Caracteristicile Server Premier includ:

  • Locked Bill of Materials (BOM)
  • Notificări de modificare a piesei (Part Change Notifications – PCN) – 90 de zile
  • Vizibilitatea roadmap-ului 8Q
  • Validarea platformei serverului
  • Calificarea oferită de producătorii de top a plăcilor de bază pentru servere
  • Garanție limitatpe viață
  • Servicii și asistență de vârf în domeniu

Procesorul scalabil Intel Xeon de a patra generație este primul care acceptă memoria de tip server DDR5 de generație următoare și are opt canale de memorie, aranjate în sistem de până la două DIMM-uri pe canal sau 16 DIMM-uri pentru un singur socket de CPU. La rate de transfer de 4800 MT/s, fiecare DIMM DDR5 oferă o lățime maximă de bandă de 38,4 GB/s, care, atunci când este grupată în configurații multicanal, oferă o creștere semnificativă a performanței față de serverele bazate pe DDR4. DDR5 introduce caracteristici avansate pentru un subsistem de memorie mai fiabil și mai eficient, inclusiv ECC on-die (ODECC), numărul dublat pentru bancurile de memorie, rate de refresh îmbunătățite, includerea unui circuit de gestionare a alimentării (power management circuit – PMIC), senzori de temperatură suplimentari, DFE (decision feedback equalization) și subcanale duale independente pe 32 de biți (40 de biți pentru ECC).

„Suntem încântați să anunțăm validarea memoriilor noastre de server pentru procesorul scalabil Intel Xeon de a patra generație”, a declarat Iwona Zalewska, business manager DRAM, Kingston, EMEA. „Validarea este întotdeauna primul pas pentru producătorii de memorie pentru a demonstra calitatea și compatibilitatea soluțiilor lor. DDR5 oferă tehnologia necesară de scalare în lățime de bandă și capacitate, pentru a îndeplini cerințele de performanță necesare centrelor de date ale viitorului”, a completat Iwona Zalewska.

Aceste module sunt disponibile acum:

KSM48R40BD4TMM-64HMR 64GB DDR5-4800 ECC Registered DIMM x80 CL40 2Rx4 1.1V
KSM48R40BS4TMM-32HMR 32GB DDR5-4800 ECC Registered DIMM x80 CL40 1Rx4 1.1V
KSM48R40BD8KMM-32HMR 32GB DDR5-4800 ECC Registered DIMM x80 CL40 2Rx8 1.1V
KSM48R40BS8KMM-16HMR 16GB DDR5-4800 ECC Registered DIMM x80 CL40 1Rx8 1.1V

Pentru mai multe informații, vizitați kingston.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *