xtremefps.ro articol Razer Dezvaluie Noua Gama Nommo V2 – Boxele De Gaming Pentru Pc Cu Un Sunet Puternic Si Bogat

Razer Dezvaluie Noua Gama Nommo V2 – Boxele De Gaming Pentru Pc Cu Un Sunet Puternic Si Bogat

Picture1

Îmbunătățește experiența de gaming cu noua gamă de boxe Razer pentru PC, proiectat pentru performanțe de top, echipat cu iluminare RGB și opțiuni avansate de conectare.  

BUCUREȘTI, 19 mai 2023  – Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat lansarea celor mai noi boxe de gaming pentru PC, gama Nommo V2, proiectată având în vedere trei principii fundamentale: performanță, experiență de utilizare și conectivitate. Vârful de gamă Razer Nommo V2 Pro este un produs de top cu difuzoare full-range și un subwoofer wireless, toate îmbunătățite de tehnologia THX® Spatial Audio. Experiența este completată de iluminarea Razer Chroma™ RGB pentru sesiuni de gaming cu adevărat captivante. Gama mai include și boxele Razer Nommo V2 cu subwoofer pe fir și Razer Nommo V2 X, proiectat pentru cei care caută un setup minimalist.

Nommo V2 Pro – Boxele de gaming care oferă o experiență auditivă desăvârșită

Nommo V2 Pro încorporează cele mai avansate tehnologii din industrie, inclusiv difuzoare full-range de  3” cu transformatoare acustice din aluminiu ce oferă un sunet clar, natural. În plus, este primul set de boxe care include un subwoofer wireless cu difuzorul spre podea, pentru un bass puternic și o amplasare deosebit de facilă mulțumită lipsei de cabluri. Experiența de utilizare este desăvârșită de iluminarea Razer Chroma RGB sub forma unei proiecții în spatele boxelor.

“Cu noua gamă de produse redefinim așteptările jucătorilor de la sistemul lor audio de tip desktop,” a declarat Barrie Ooi, șeful diviziei de PC Gaming din cadrul Razer. “Gama Nommo V2 nu se concentrează doar pe cea mai bună acustică, ci și pe oferirea unei experiențe de gaming cu adevărat captivante. Indiferent dacă vorbim de identificarea pașilor adversarilor într-un FPS sau de savurarea melodiilor din cel mai nou RPG, acestea sunt boxele de gaming pentru PC care oferă cea mai bună experiență audiovizuală.”

Pentru a asigura sunetul de cea mai înaltă calitate
Pentru a asigura sunetul de cea mai înaltă calitate, Nommo V2 Pro este primul sistem de boxe pentru desktop echipat cu tehnologia THX® Spatial Audio, ce oferă un sunet care te înconjoară. O altă premieră pentru gama de boxe Razer este includerea THX Game Profiles, setări de egalizator special configurate pentru a oferi un sunet surround optim pentru cele mai populare jocuri precum Cyberpunk 2077, Monster Hunter Rise: Sunbreak și multe altele.

Razer Wireless Control Pod – Control facil oricând la îndemână

Razer Wireless Control Pod – Control facil oricând la îndemână
Pentru maximum de confort și conectivitate desăvârșită, Razer a anunțat și Razer Wireless Control Pod. Cu o rotiță ce are și funcție de buton, pentru o navigare ușoară și intuitivă, dar și cu un buton suplimentar pentru selectarea sursei de sunet, jucătorii pot controla cu ușurință setări precum volumul, play/pause, EQ și altele. După ce a fost conectat prin Bluetooth, dispozitivul are o durată de funcționare de până la opt luni cu o singură încărcare.

Razer Wireless Control Pod este inclus în pachetul Nommo V2 Pro și va deveni disponibil și sub formă de accesoriu individual pentru Nommo V2 și Nommo V2 X din august.

Gama este completată de Nommo V2 și de V2 X

Gama este completată de Nommo V2 și de V2 X

Razer extinde gama Nommo V2 prin lansarea Nommo V2 și Nommo V2 X. Ambele sisteme audio sunt echipate cu difuzoare full-range de 3” și tehnologie THX® Spatial Audio, oferind sunet de înaltă fidelitate. Nommo V2 vine la pachet cu un subwoofer pe fir și încorporează tehnologia de iluminare Razer Chroma RGB ce proiectează lumina în spatele boxelor, pentru o experiență de gaming captivantă care acoperă nu doar partea auditivă, ci și pe cea vizuală.

Gama Razer Nommo V2 este compatibilă cu PC,

Nommo V2 X este un sistem de sunet 2.0 cu un design minimalist, echipat pe partea din spate a fiecărei boxe cu câte o zonă de emitere a frecvențelor joase. Aceste boxe oferă o reproducere fidelă a sunetelor și o claritate optimă pentru tot conținutul multimedia.
Gama Razer Nommo V2 este compatibilă cu PC, PlayStation, Nintendo Switch și dispozitivele mobile, ridicând experiența de gaming la un nivel superior.

Pentru mai multe informații despre gama Nommo V2 vizitați pagina Razer.com.

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

Razer Nommo V2 Pro

449,99 Euro

Disponibil pe pagina Razer.com, în magazinele RazerStores și în oferta partenerilor autorizați – începând cu iunie 2023

Razer Nommo V2

289,99 Euro

Disponibil pe pagina Razer.com, în magazinele RazerStores și în oferta partenerilor autorizați – începând cu iunie 2023

Razer Nommo V2X

169,99 Euro

Disponibil pe pagina Razer.com, în magazinele RazerStores și în oferta partenerilor autorizați – începând cu iunie 2023

Razer Wireless Control Pod

59,99 Euro

Disponibil pe pagina Razer.com, în magazinele RazerStores și în oferta partenerilor autorizați – începând cu august 2023

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 175 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Razer oferă, de asemenea, servicii de plată pentru gameri, tineri, millennials și generația Z. Razer Gold este unul dintre cele mai mari servicii de plată pentru jocuri din lume, iar Razer Fintech oferă servicii fintech pe piețele emergente.

Fondat în 2005 cu sediul în Irvine, California și cu sedii regionale în Hamburg, Shanghai și Singapore, Razer are 19 birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *