xtremefps.ro comunicat de presa Huawei inaugurează Centrul de Inovare de la Paris și investește 2 milioane de euro pe an pentru a construi un ecosistem colaborativ cu IMM-urile

Huawei inaugurează Centrul de Inovare de la Paris și investește 2 milioane de euro pe an pentru a construi un ecosistem colaborativ cu IMM-urile

Huawei a găzduit astăzi, la Paris, Ziua Inovării, pe tema Inovarea IMM-urilor: Deblocarea viitorului economic al Europei. Evenimentul a reunit specialiști din Europa pentru a discuta despre cum să lucreze împreună pentru ca IMM-urile să prospere. În timpul evenimentului, Huawei a anunțat deschiderea Centrului de Inovare de la Paris, care va servi drept platformă pentru continuarea colaborării dintre Huawei și partenerii săi.

În comentariile sale, Vicky Zhang, vicepreședintele Huawei pentru comunicare corporativă, a declarat: ,,Doar lucrând împreună putem construi un ecosistem sănătos care să permită economiei europene să prospere”. Împreună cu partenerii săi din domeniul IMM-urilor, HD Rain și Ubudu, Huawei a anunțat apoi deschiderea Centrului de Inovare din Paris. Kenneth Fredriksen, vicepreședinte senior al Huawei Europa, a declarat: ,,În urmă cu treizeci de ani, Huawei era o companie mică. Astăzi, sunt mândru să anunț că Huawei își va lansa Centrul de Inovare de la Paris. Fie că vorbim despre o organizație consacrată sau de un IMM, aceasta este o platformă care îi va ajuta pe toți partenerii noștri să prospere”.

Huawei va investi peste 2 milioane de euro anual în Centrul de Inovare de la Paris și își va deschide platforma de peste 80 de scenarii industriale pentru parteneri. Centrul nu numai că va încuraja schimbul de cunoștințe și inovarea comună, dar va oferi, de asemenea, resurse profesionale pentru integrare, verificare și sprijin pentru lansarea pe piață. Cu un sistem de asistență end-to-end pentru parteneri, acest Centru de Inovare va fi o actualizare a Huawei’s Paris OpenLab, care a deservit peste 200 de parteneri din 2018.

Kenneth Fredriksen, vicepreședinte senior al Huawei Europe, Vicky Zhang, vicepreședinte al departamentului de comunicare corporativă, Anotonony Gu, vicepreședinte al Huawei IT Product Line, François Mercier-Tigrine, director științific și co-fondator al HR Rain, și François KRUTA, co-fondator și CEO al Ubudu au participat la ceremonia de lansare a Centrului de Inovare din Paris.

Trecerea la digital a fost un subiect-cheie în cadrul discuțiilor. Horst Heitz, președintele Comitetului Director al SME Connect, și-a împărtășit punctul de vedere cu privire la importanța digitalizării pentru IMM-uri. ,,Avantajul IMM-urilor și al startup-urilor sunt ideile lor revoluționare și abordarea inovatoare a afacerilor și a tehnologiei, dar, în același timp, pentru a rămâne competitive, acestea trebuie să își îmbunătățească propriile structuri de afaceri, procesele interne, reziliența cibernetică și multe altele. Singura modalitate de a face acest lucru este de a realiza o digitalizare completă și de a se adapta la piața europeană care este într-o schimbare rapidă. Aici este locul în care îi putem ajuta să crească și îi putem sprijini“.

Mai mulți lideri din industrie au solicitat mai multe colaborări pentru a ajuta IMM-urile să aibă succes. Julia Devos, șefa departamentului New Champions, Forumul Economic Mondial, a declarat:,,IMM-urile reprezintă coloana vertebrală a economiei și sunt esențiale pentru un viitor durabil. Împreună putem crea un sistem de sprijin care să le ajute să fie pregătite pentru provocările și oportunitățile viitorului și să le facă să prospere”. François Mercier-Tigrine, co-fondator și director științific, HD Rain, a declarat: ,,IMM-urile, în special cele din domeniul tehnologiei, sunt foarte importante pentru a acoperi decalajul dintre momentul în care o tehnologie se află încă într-un laborator de cercetare și momentul în care este industrializată. În această fază, noile tehnologii au nevoie de sprijin în ceea ce privește finanțarea și accesul la piețe, de exemplu prin parteneriate cu instituții și companii mari. Programul Digital InPulse al Huawei este un bun exemplu de modalitate prin care marile companii pot ajuta IMM-urile să găsească noi oportunități pe piețe în care acestea sunt încă puțin cunoscute“.

Vicky Zhang a concluzionat, de asemenea, în discursul său: ,,Ne bucurăm de oportunitatea de a lucra cu voi toți, lideri din sectorul public și privat și de a ne uni pentru a contribui la stimularea creșterii comerciale a întreprinderilor inovatoare“.

***

Despre Huawei

Înființată în 1987, Huawei este un furnizor global de top de infrastructură și dispozitive inteligente în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor (TIC). Avem 195.000 de angajați și operăm în peste 170 de țări și regiuni, deservind peste trei miliarde de oameni din întreaga lume.

Viziunea și misiunea noastră este de a aduce digitalul în fiecare persoană, casă și organizație pentru o lume complet conectată și inteligentă. În acest scop, vom lucra pentru o conectivitate omniprezentă și un acces incluziv la rețea, punând bazele unei lumi inteligente; vom oferi putere de calcul diversificată acolo unde aveți nevoie, când aveți nevoie, pentru a aduce cloud-ul și inteligența în toate cele patru colțuri ale pământului; vom construi platforme digitale pentru a ajuta toate industriile și organizațiile să devină mai agile, mai eficiente și mai dinamice; și vom redefini experiența utilizatorului cu ajutorul inteligenței artificiale, făcând-o mai inteligentă și mai personalizată pentru oameni în toate aspectele vieții lor, fie că sunt acasă, în mișcare, la birou, se distrează sau fac exerciții fizice. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați Huawei online la www.huawei.com sau să ne urmăriți pe:

http://www.linkedin.com/company/Huawei

http://www.youtube.com/Huawei

https://www.facebook.com/HuaweiRo/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *